Top Kwaliteit – Top Prijzen – Top Service!

Als spezialist met jarenlange ervaring op het gebied van Zonnepanelen LED verlichting, en infrarood verwarming, kunnen wij samen met u milieu vriendelijke veranderingen in gang zetten. De onderstaande producten brengen u rechtstreeks naar de belangrijkste categorieën van onze b2b-webshop.  Graag willen wij U adviseren voor een persoonlijk aanbod.

Zonnepanelen

Bespaar tot 100% op uw energiekosten met zonnepanelen. Bij Kerst Energy smart solutions GmbH Emmerich, net over de grens bij Arnhem, kunt u ook een kompleet zonnepanelen-systeempakket kopen, dat betekend alles uit één hand - zonnepanelen, omvormer en montagemateriaal. Wij geven vrijblijvend en gratis advies, en ondersteunen u vanaf het begin. Een zonnepaneelsysteem is een investering voor langere termijn. Hoe hoger de kwaliteit, hoe hoger het rendement van het zonnepaneelsysteem.

LED verlichting

Met de LED verlichting van Kerst Energy kunnen bedrijven op lange termijn aan een hoge energie kostenbesparing voldoen. Om later ook het gewenste verlichtings resultaat te bereiken, raden wij u voor de koop aan,  bij ons advies te vragen. Op onze website vindt u productinformatie incl. prijzen over LED High-Bays halstralers met en zonder EX-bescherming, LED panelen, LED schijnwerpers, LED T8 buizen

Infrarood verwarming

Idereen die verstand van infrarood verwarming heeft, weet dat er grote verschillen zijn op het gebied van kwaliteit , efficiency, verwarming, verwerking, warmte-up tijd en levensverwachting. Als exclusieve distributeur van de fabrikant Herschel uit Engeland, en Fire N Tabel van Alfresco uit Australien, kunnen wij diverse en zeer hoge kwaliteit infrarood verwarming systemen bieden. In onze catalogus kunt u infrarood panelen en infraroodstralers bestellen.