Infraroodverwarming voor maximale stralingswarmte.

Met onze infrarootverwarmings oplossingen  is de toekomst van het verwarmen al begonnen. Via de onderstaande banners komt u direct in onze produktcatalogus. Wij adviseren u graag.

Herschel infrarood panelen als Inspire en Select uitvoering.
Warme elegantie – Het Inspire-programma biedt plaatverwarming van buitengewoon hoge kwaliteit,  zeer stijlvol en in een veelvoud aan uitvoeringen. Geproduceerd in Duitsland met 10 jaar garantie. Betaalbare warmte – Het Selectprogramm biedt infraroodverwarmingen tegen zeer goede prijzen. Met een hoge kwaliteitsstandaard geproduceerd en 5 jaar garantie.

Herschel Infrarot Stralers

De Infrarot stralers van Herschel leveren met 1300 – 3600 Watt Modellen, in vergelijk met lucht of gasverwarming , zo ook andere vormen van elektraverwarmingen, een veel hogere gelijkwaardige warmte afgifte en verbruikt tot 60% minder energie. Herschel biedt ook een design-ruimteheater aan: De Pulsar. Tevens een geheel nieuw produkt, de Thermodry: Een mobiele verwarming met een veelvoud aan toepassingen.Zakelijke mogelijkheden voor wederverkopers en freelance vertegenwoordigers.

Voor verkoop van onze produkten zoeken wij verkooppartners. Bent u wederverkoper of freelance vertegenwoordiger en heeft u interesse in een samenwerking? Dan kunt bij ons solliciteren. Stuurt u hiervoor uw persoonlijke gegevens. Gebruik hiervoor het algemene contactfromulier op onze Website. Vermeld hierbij in het opmerkingsveld: samenwerking LED- infrarood.