Infraroodverwarming voor maximale stralingswarmte.

Attentie winterkorting: Klik hier en vraag uw kortingscode aan!

Met onze infrarootverwarmings oplossingen  is de toekomst van het verwarmen al begonnen. Via de onderstaande Banners komt u direct in onze produktcatalogus. Wij adviseren u graag.

Herschel infrarood panelen als Inspire en Select uitvoering.
Warme elegantie – Het Inspire-programma biedt plaatverwarming van buitengewoon hoge kwaliteit,  zeer stijlvol en in een veelvoud aan uitvoeringen. Geproduceerd in Duitsland met 10 jaar garantie. Betaalbare warmte – Het Selectprogramm biedt infraroodverwarmingen tegen zeer goede prijzen. Met een hoge kwaliteitsstandaard geproduceerd en 5 jaar garantie.

Herschel Infrarot Stralers

De Infrarot stralers van Herschel leveren met 1300 – 3600 Watt Modellen, in vergelijk met lucht of gasverwarming , zo ook andere vormen van elektraverwarmingen, een veel hogere gelijkwaardige warmte afgifte en verbruikt tot 60% minder energie. Herschel biedt ook een design-ruimteheater aan: De Pulsar. Tevens een geheel nieuw produkt, de Thermodry: Een mobiele verwarming met een veelvoud aan toepassingen.

Fire’N’Table™ - Zeer Luxe statafel met verwarming en ijsemmer optie.

Deze State of the art-Technologie uit Australië, kombineert zowel Infrarood- alsook stralingswarmte voor een buitengewoon outdoor feeling. Deze vuurtafel zorgt niet alleen voor een gemoedelijke sfeer met open vuur in het midden van de tafel, Maar gelijktijdig warmte onder het tafelblad. Een ander voordeel is de gerechtenkoeler voor hete zomers!Zakelijke mogelijkheden voor wederverkopers en freelance vertegenwoordigers.

Voor verkoop van onze infrarood en LED produkten zoeken wij verkooppartners. Bent u wederverkoper of freelance vertegenwoordiger en heeft u interesse in een samenwerking? Dan kunt bij ons solliciteren. Stuurt u hiervoor uw persoonlijke gegevens. Gebruik hiervoor het algemene contactfromulier op onze Website. Vermeld hierbij in het opmerkingsveld: samenwerking LED- infrarood.