Technische gegevens en produktbeschrijving

Terug naar de Onlineshop

Infrarood Paneel Herschel inspire glasplaat verwarming


HERSCHEL GLASS infrarood paneelverwarming is gemaakt van topkwaliteit versterkt veiligheidsglas (ESG) en combineert een stijlvol ontwerp met optimale veiligheid en energie-efficiëntie. Dit glanzende, schitterende ontwerp geeft uw huis of kantoor klasse en elegantie en garandeert u een hoger niveau van comfortabele warmte. Alle units zijn gemaakt van Veiligheidsglas en worden in Duitsland vervaardigd met topkwaliteit materialen. Ze combineren een hoge energie-efficiëntie met een hoger niveau van comfortabele warmte, in vergelijking met traditionele centrale verwarmingssystemen.

 

Ons GLAZEN systeem wordt geleverd in 6 verschillende formaten, passen in elke ruimte en zijn verkrijgbaar in 2 kleuren: wit en zwart. Geef a.u.b de kleur van uw voorkeur aan in sectie “Kleur van het panel”.

 

De Herschel Inspire verwarming verbruikt slecht een fractie van de energie die traditionele verwarming verbruikt en biedt een hoger niveau van comfortabele warmte. De panelen zijn een elegante, ruimtebesparende verwarmingsoplossing – zodanig ontworpen, dat ze in elke omgeving passen – maar vooral geschikt voor op de muur gemonteerde installaties in woonhuizen en kantoren. Herschel Far Infrarood panelen bieden een ongeëvenaarde manier om de temperatuur en het energieverbruik te regelen. Met installaties die onze infrarood panelen gebruiken – optimaal gezoneerd en afgesteld – kan tussen de 30 – 60 procent op de energie worden bespaard, in vergelijking met traditionele verwarmingen op olie,  LPG en andere elektrische oplossingen.

 

Vragen over onze producten, neem dan contact met ons op.   Tel: +49 (0) 2822-976990

 

Technische gegevens

Toepassingsgebied: Direct Verwarming
Oppervlakte: Veiligheidsglas

Kleur: Wit, Zwart, & Pastelgroen

Achterpaneel: plaatstaal, poedercoating, met bevestigingspunten

Oppervlakte temperatuur: 85-95 ° C

Voltage: 230V 50Hz

Beschermingsklasse: IP54

Installatie: muur gemonteerd

 

 

Kwaliteit en veiligheid

RoHS-compliant

CE-certificering (TÜV Rheinland, Duitsland)

TÜV GS certificering (TÜV Rheinland, Duitsland)

Gemaakt in Duitsland

Garantie: 120 maanden

certifications