Technische gegevens en produktbeschrijving

Terug naar de Onlineshop

Infrarood Paneel Herschel inspire picture

 

 

De Herschel Infrared picture paneelverwarming is gemaakt van glas, met op de voorzijde een afbeelding geprint, hetgeen zorgt voor een fraaie matte afwerking. Ze worden standaard geleverd met een mat frame. Tegen bijbetaling kunnen andere frames worden meegeleverd. Deze paneelverwarming combineert efficiëntie en comfort met stijlvolle, oogstrelende afbeeldingen. Saaie en ruimte in beslag nemende radiatoren zijn nu verleden tijd met deze op de muur gemonteerde verwarming. Deze panelen verwarmen niet alleen uw kamers, het zijn ook esthetische kunstwerken in uw huis.

 

Creëer uw eigen paneel met een familieportret, uw favoriete foto, een tekening van uw kind, of kies een afbeelding uit onze selectie ontwerpen. Bedrijven willen vaak hun logo, of hun Missie en Visie op de verwarming hebben geprint.

Door hun infrarode verwarmingsproces verwarmen de panelen de objecten in de kamer i.p.v. de lucht zelf.

 

Ze zijn verkrijgbaar in zes verschillende afmetingen en Wattages, passen in elke ruimte en ze verwarmen uw kamers, in vergelijking met traditionele verwarming, voor een fractie van de kosten. Tegelijkertijd bieden ze een veel comfortabeler warmte. De panelen zijn een elegante, ruimtebesparende verwarmingsoplossing – zodanig ontworpen, dat ze in elke omgeving passen – maar vooral geschikt voor op de muur gemonteerde installaties in woonhuizen en kantoren.

 

Herschel Far Infrarood panelen bieden een ongeëvenaarde manier om de temperatuur en het energieverbruik te regelen. Met installaties die onze infrarood panelen gebruiken – optimaal gezoneerd en afgesteld – kan tussen de 30 – 60 procent op de energie worden bespaard, in vergelijking met traditionele verwarmingen op olie,  gas en andere elektrische oplossingen.

 

Alle units zijn gemaakt met ESG-veiligheidsglas en worden in Duitsland vervaardigd met topkwaliteit materialen. Ze combineren een hoge energie-efficiëntie met een hoger niveau van comfortabele warmte, in vergelijking met traditionele centrale verwarmingssystemen.

 

 

Vragen over onze producten?, neem dan contact met ons op.   Tel: +49 (0) 2822-976990

 

Technische gegevens

Toepassingsgebied: Direct Verwarming

Oppervlakte:
Glas met foto afgedrukt op het oppervlak (matte afwerking). Mat zilver frame.

Colour: Gedrukt, standaard of aangepaste motieven

Achterpaneel: plaatstaal, poedercoating, met bevestigingspunten

Oppervlakte temperatuur: 85-95 ° C

Voltage: 230V 50Hz

Beschermingsklasse: IP54

Installatie: muur of plafond gemonteerd

 

Kwaliteit en veiligheid

RoHS-compliant

CE-certificering (TÜV Rheinland, Duitsland)

TÜV GS certificering (TÜV Rheinland, Duitsland)

Gemaakt in Duitsland

Garantie: 120 maanden

certifications