Technische gegevens en produktbeschrijving

Terug naar de Onlineshop

Infrarood Paneel Herschel inspire spiegel verwarming


HERSCHEL MIRROR verwarmingspanelen zijn een ideale aanvulling voor uw badkamer, gang of ontvangstruimte of lobby van een bedrijfsgebouw. Ze combineren een fraai ontwerp met optimale veiligheid en energie-efficiëntie. Infrarode spiegel verwarmingspanelen kunnen worden geplaatst in vochtige ruimtes, zoals badkamers, zonder dat er condens op het glas wordt gevormd. Door het infrarode verwarmingsproces verwarmen de spiegels de objecten in de ruimte i.p.v. de lucht. Hierdoor blijven de muren en het meubilair in vochtige ruimtes droog en vrij van schimmel. Muren die al vochtig zijn en bevattelijk voor schimmel drogen snel en de schimmel komt niet terug.

 

Herschel Inspire verwarmingspanelen zijn verkrijgbaar in zeven verschillende afmetingen en Wattages, passen in elke ruimte en verwarmen uw kamers, in vergelijking met traditionele verwarming, voor een fractie van de kosten. Tegelijkertijd bieden ze een veel comfortabeler warmte. De panelen zijn een elegante, ruimtebesparende verwarmingsoplossing – zodanig ontworpen, dat ze in elke omgeving passen – maar vooral geschikt voor op de muur gemonteerde installaties in woonhuizen en kantoren.

 

Herschel Far Infrarood panelen bieden een ongeëvenaarde manier om de temperatuur en het energieverbruik te regelen. Met installaties die onze infrarood panelen gebruiken – optimaal gezoneerd en afgesteld – kan tussen de 30 – 60 procent op de energie worden bespaard, in vergelijking met traditionele verwarmingen op olie,  gas en andere elektrische oplossingen. Alle units zijn gemaakt van Spiegel Veiligheidsglas en worden in Duitsland vervaardigd met topkwaliteit materialen. Ze combineren een hoge energie-efficiëntie met een hoger niveau van comfortabele warmte, in vergelijking met traditionele centrale verwarmingssystemen.

.

Vragen over onze producten, neem dan contact met ons op.   Tel: +49 (0) 2822-976990

 

Technische gegevens

Toepassingsgebied: Direct Verwarming

Oppervlakte: Spiegel, veiligheidsglas

Achterpaneel: plaatstaal, poedercoating, met bevestigingspunten

Oppervlakte temperatuur: 85-95 ° C

Voltage: 230V 50Hz

Beschermingsklasse: IP54

Installatie: muur gemonteerd

 

Select Certifications

Kwaliteit en veiligheid

RoHS compliant

CE-certificering (TÜV Rheinland, Duitsland)

TÜV GS certificering (TÜV Rheinland, Duitsland)

Gemaakt in Duitsland

Garantie: 120 maanden