Technische gegevens en produktbeschrijving

Terug naar de Onlineshop

Infrarood Paneel Herschel Inspire White


Onze Inspire White infrarood paneelverwarming is de populairste en meest veelzijdige verwarming in de Herschel serie, verkrijgbaar in negen verschillende afmetingen en wattages, die in elke behoefte kunnen voorzien. De Herschel Inspire verwarming verbruikt slecht een fractie van de energie die traditionele verwarming verbruikt en biedt een hoger niveau van comfortabele warmte. Het is een elegante, ruimtebesparende verwarmingsoplossing – ontworpen om elke ruimte te kunnen verwarmen – maar vooral geschikt voor op de muur en aan het plafond gemonteerde installaties bij u thuis of in kantoren. Herschel Far Infrarood panelen bieden een ongeëvenaarde manier om de temperatuur en het energieverbruik te regelen.

 

Met installaties die onze infrarood panelen gebruiken – optimaal gezoneerd en afgesteld – kan tussen de 30 – 60 procent op de energie worden bespaard, in vergelijking met traditionele verwarmingen op olie,  gas en andere elektrische oplossingen. Alle units zijn gemaakt met ESG-veiligheidsglas en worden in Duitsland vervaardigd met topkwaliteit materialen.

 

Ze combineren een hoge energie-efficiëntie met een hoger niveau van comfortabele warmte, in vergelijking met traditionele centrale verwarmingssystemen. De Herschel Inspire White is alleen met een wit poeder-gecoate afwerking verkrijgbaar. Onze serie Witte panelen is ontworpen voor elke omgeving en is geschikt voor zowel huishoudelijke als commerciële verwarmingsinstallaties. Het ‘L’ model met 820 and 1250 Watt panelen zijn speciaal ontworpen voor lage muurtjes in serres en plantenkassen, omdat ze lang en smal zijn.

 

Vragen over onze producten, neem dan contact met ons op.   Tel: +49 (0) 2822-976990

 

Technische gegevens

Toepassingsgebied: Direct

Verwarming
Oppervlakte: Aluminium, poedercoating

Kleur: Wit

Achterpaneel: plaatstaal, poedercoating, met bevestigingspunten

Oppervlakte temperatuur: 85-95 ° C

Voltage: 230V 50Hz

Beschermingsklasse: IP54

Installatie: muur of plafond gemonteerd

 

Select Certifications

Kwaliteit en veiligheid

RoHS-compliant

CE-certificering (TÜV Rheinland, Duitsland)

TÜV GS certificering (TÜV Rheinland, Duitsland)

Gemaakt in Duitsland

Garantie: 120 maanden