Interessante feiten over Kerst Energy smart solutions GmbH

Geachte bezoeker,


deze website geeft U een overzicht over het familiebedrijf Kerst Energy smart solutions GmbH en hun werkterreinen. Kerst Energy uit Emmerich am Rhein bij Kleve is in 2013 opgericht en verkoopt als groot en detailhandel, hoogwaardige, energiezuinige producten op het gebied van zonnepanelen, LED verlichting en infrarood verwarming.

 

Middels Dropshipping verzenden wij onze producten, niet alleen aan de aangesloten dealers, maar namens deze, ook graag aan hun klanten. Naast de verkoop, bieden wij nog diverse andere diensten aan, zoals:  systeem planning, lichtberekening, ROI calculaties

( berekeningen van de terugverdien tijd) en geschoolde begeleiding.

 

Door het combineren van LED-verlichting met duurzame energiebronnen, kunnen wij onze klanten en partners op maat gemaakte energie concepten aanleveren, waarmee deze hun energieverbruik sterk kunnen verminderen en tegelijkertijd in staat staan om de resterende energiebehoefte zelf te genereren.

 

Het management en de aandeelhouders van Kerst Energy zijn sinds 2007 op het gebied van duurzame energie actief en staan altijd met woord en daad voor u klaar. - Daag ons uit!

Annelies en Andreas Kerst


Het succes motto van Kerst Energy is:

Top Kwaliteit - Top Prijs - Top Service.