Zonepanelen van Hyundai Solar

 

Hyundai Heavy Industries is een hightechbedrijf van wereldklasse dat snel en flexibel de uitdagingen van de 21ste eeuw het hoofd biedt. HHI heeft een jaarlijkse modulecapaciteit van 600 MW, met referentie-installaties in Europa, de V.S. en Japan. Met name dankzij het zonne-energieproject Arlington Valley Solar Energy II, dat in 2013 werd opgeleverd, geniet HHI een uitstekende reputatie op het gebied van groene energie.Hyundai HiE-S400VG - 400 Wp (BFR)

Het nieuwe Hyundai HiE PERC Shingled-zonnepaneel met monokristallijne cellen en witte bakfolie wordt gekenmerkt door hoge prestaties voor commercieel en privégebruik. De nieuwe modules in dakspaantechnologie bieden een ultrahoog rendement met betere prestaties bij lage zonnestraling.

Zowel LID (Light Induced Degradation) als PID (Potential Induced Degradation) zijn volledig geëlimineerd om een hoger werkelijk rendement te behalen gedurende de levensduur van de module. Gehard glas en het versterkte frame zijn bestand tegen barre weersomstandigheden zoals zware sneeuwbelasting en harde wind.

Hyundai biedt 15 jaar product- en 25 jaar lineaire prestatiegarantie op de PERC Shingled PV-modules van de VG-serie.


Afmetingen / gewicht: 1719*1140*35 mm / 22 kg.

Het technisch datablad sturen wij u toe op aanvraag
>> Staffelprijzen <<

4.292,00 €

  • 550 kg
  • verfügbar
  • 2 - 5 Tage Lieferzeit